MoreMemo – Basis

MoreMemo basis er til alle mennesker, der har svært ved bruge en Smartphone eller en Computer og som kan have svært ved at holde styr på hverdagen. Den er 100% fjernbetjent. Som pårørende kan I hjælpe fra distancen, opdatere kalenderen og dele fotos og minder. Den dårlige samvittighed er erstattet af nærvær, tryghed og omsorg. I er altid tilstede, uden hensyntagen til tid, sted og afstand.

MoreMemo basis er specielt egnet til alle ældre mennesker, hvor overblikket over hverdagen er blevet uoverskuelig.

MoreMemo basis indeholder ikke videoopkald. MoreMemo basis kan ikke deles kommuner, der anvender MoreMemo som skærmbesøg eller skærmopkald.

Ved årligt abonnement får du 10% rabat.

Til mennesker med demens, senhjerneskade, kognitive lidelser med behov for mere nærvær anbefaler vi MoreMemo Video.

kr.3.295,00
Abonnement: Fra: kr.119,00 / Måned

Clear

kr.3.295,00
Abonnement: Fra: kr.119,00 / Måned

MoreMemo basis er den fjernbetjente løsning, til hele familien, når hverdagen er blevet svær at overskue. Uanset hvor langt I er fra hinanden så kan I altid være nærværende, omsorgsfulde og yde tryghed – og I kan hjælpe med at få hverdagen til at fungere bedre.

  • Kalender og Beskeder – der viser dagens aftaler skaber struktur, orden og ro.
  • Digital fotoramme – alle kan uploade billeder fra deres smartphone eller computer.
  • Ur, dato og årstal – vises altid og er med til at skabe tryghed.
  • Nattebelysning – Sikring af god døgnrytme og nattesøvn.
  • Foto, Kalenderbeskeder, Opsætning, Lyd, Skærm, Nattebelysning o.s.v. – alt er fjernbetjent.

Aftaler og beskeder kan nemt oprettes, gentages eller ændres.

Fotos kan uploades via telefon/computer og ses direkte på MoreMemo-Løsningen.

Uret kan indstilles til både digitalt eller analogt.

Alt er 100% fjernbetjent og I kan nemt opdatere MoreMemo-Løsningen.

MoreMemo kræver ingen teknisk opsætning eller IT kunnen. Kan tilsluttes via både WiFi og bredbånd. Så har I ikke WiFI, kan I blot anvende et SIMKort.  DATA Simkort skal købes separat hos en teleudbyder (TDC, OiSTER, CBB etc).

MoreMemo kan både stå eller hænge, vandret eller lodret, og passer perfekt ind i ethvert hjem.

Med MoreMemos unikke løsning opnår I øget omsorg, mere nærvær og selvstændighed og brugeren kan bo både mere trygt og for en del ældres vedkommende, længere tid i eget hjem.

(Gælder kun for MoreMemo VIDEO) Ved årlig betaling af abonnement følger tryghedspakken gratis med. Tryghedspakken indeholder 2 ting:
  1. Alarm ved strømafbrydelse: I modtager besked, hvis strømmen afbrydes. MoreMemo har indbygget batteri og kan fungere uden strøm i ca 6-7 timer. Herefter slukker den. Med tryghedspakken forhindrer I at MoreMemo slukker p.g.a. at strømme afbrydes eller stikket eventuelt trækkes ud.
  2. “Ring til mig” funktion: MoreMemo er designet så det er de pårørende, der ringer til MoreMemo. Med “Ring til mig” kan brugeren af MoreMemo v.hj.a. af blot et enkelt tryg på MoreMemo skærmen, bede pårørende eller kommunen om at blive ringet op. På den måde kan et menneske, der har svært ved en Smartphone, er utryg eller ensomt, bede de pårørende eller kommunen om at kontakte ham/hende, ved blot et enkelt tryk på skærmen.
Tryghedspakken kan ikke tilkøbes til MoreMemo BASIS.

Det er gratis at give alle andre adgang til jeres MoreMemo. Vi opretter dem og vi sørger for at instruere dem. Ved årlig betaling sparer du 10%.