Generelle betingelser (abonnement og erhvervskunder se afsnit)

Betaling
MoreMemoTM modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

MoreMemoTM bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
MoreMemoTM afsender samme dag, med ordre indgået inden kl. 12.00, dog kun hverdage

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven (ved privatkøb og kun på el-apparater). Erhvervskøb og anden B2B – 6 måneders reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Der må på intet tidspunkt installeres nogen form for 3. parts SoftWare på MoreMemo-Pad’en. Sker dette bortfalder garanti og bytteret.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

MoreMemoTM
Endrup Byvej 12

DK-3480 Fredensborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde og vi fratrækker de omkostninger vi har haft ved i første omgang at sende MoreMemo’en til dig.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og herefter skal returnering ske indenfor 7 dage efter henvendelse. Er returpakken ikke modtaget senest 3 uger efter køb, forbeholder vi os retten til at afvise returnering. Der fratrækkes minimums forbrug på 1 måned. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på sales@morememo.com I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du har installeret en gmail-konto, enhver form mailaccount, eller anden form for 3. parts software på MoreMemo-Pad’en kan vi ikke tilbyde at tage den retur. Det samme gælder, hvis du har anvendt MoreMemo-Pad’en til andet formål end det den er købt som, altså til andet end MoreMemo. Det er krav at du også returnerer hele emballagen, inkl støvcover til skærm.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sales@morememo.com

Der tages højde for trykfejl.

Erhvervskunder

Erhvervskundernes forretningsbetingelser adskiller sig fra MoreMemos generelle forretningsbetingelser på følgende punkter:

  • Erhvervskunder; kommuner tegner ikke individuelle abonnementer men i stedet Serviceaftaler.
  • Priserne på serviceaftaler afhænger af antallet af MoreMemo-løsninger.
  • Erhvervskunder kan betale med betalingskort eller betale via EAN Nummer.
  • Erhvervskunders køb er undergivet købelovens regler om handelskøb. Erhvervskunder har således ikke fortrydelsesret eller andre forbrugerretlige rettigheder.
  • For erhvervskunder er der 6 måneds garanti på MoreMemo.