MoreMemo – Video

MoreMemo video er til alle mennesker, der har svært ved bruge en Smartphone eller en Computer. Den er 100% fjernbetjent. Som pårørende kan I hjælpe fra distancen, holde styr kalenderen, dele fotos og minder og lave live videoopkald. MoreMemo har desuden indbygget tryghedskald, så den selv løfter røret, hvis man ikke er i stand til at gøre det selv. Den dårlige samvittighed er erstattet af nærvær, tryghed og omsorg. I er altid tilstede, uden hensyntagen til tid, sted og afstand og alle andre pårørende, kan få gratis adgang.

MoreMemo Video er specielt egnet til alle ældre mennesker, som værn mod ensomhed og til alle mennesker med kognitive lidelser. Meget velegnet til mennesker ramt af demens.

Ved årlig betaling får du tryghedspakken til 0,- (værdi 1095,- dkr)

 

kr.3.395,00
Abonnement: kr.139,00 / Måned

Clear

kr.3.395,00
Abonnement: kr.139,00 / Måned

MoreMemo er den fjernbetjente løsning, til hele familien, når Smartphonen er blevet for vanskelig.

Uanset hvor langt I er fra hinanden så kan I altid være nærværende, omsorgsfulde og yde tryghed – fra bilkøen, arbejdet eller udlandet.

  • Videoopkald – en samtale hvor I kan se hinanden er en samtale med meget nærvær.
  • “Ring mig op” – sender besked om, at man gerne selv vil ringes op.
  • Strømalarm – afbrydes strømmen, bliver der sendt en alarm.
  • Kalender og Beskeder – der viser dagens aftaler skaber struktur, orden og ro.
  • Digital fotoramme – alle kan uploade billeder fra deres smartphone eller computer.
  • Ur, dato og årstal – vises altid og er med til at skabe tryghed.
  • Nattebelysning – Sikring af god døgnrytme og nattesøvn.
  • Videoopkald, Foto, Kalenderbeskeder, Opsætning, Lyd, Skærm, Nattebelysning o.s.v. – alt er fjernbetjent.

Aftaler og beskeder kan nemt oprettes, gentages eller ændres.

Fotos kan uploades via telefon/computer og ses direkte på MoreMemo-Løsningen.

Uret kan indstilles til både digitalt eller analogt.

Alt er 100% fjernbetjent og alle kan opdatere MoreMemo-Løsningen – hele familien og alle pårørende har gratis adgang.

MoreMemo-Løsningen har også gratis integration til alle kommuner. Som pårørende kan I arbejde sammen med kommunen i en og samme løsning og derved støtte op om brugerens hverdag og behov.

MoreMemo kræver ingen teknisk opsætning eller IT kunnen. Kan tilsluttes via både WiFi og bredbånd. Så har I ikke WiFI, kan I blot anvende et DATA SIMKort.  DATA Simkort skal købes separat hos en teleudbyder (TDC, OiSTER, CBB etc. læse mere om DATA SIMKort – klik her).

MoreMemo kan både stå eller hænge, vandret eller lodret, og passer perfekt ind i ethvert hjem.

Med MoreMemo’s unikke løsning opnår I øget omsorg, mere nærvær og selvstændighed og brugeren kan bo både mere trygt og for en del ældres vedkommende, længere tid i eget hjem.

Kan tilkøbes separat. Ved årlig betaling af abonnement følger tryghedspakken gratis med. Tryghedspakken indeholder 2 ting:
  1. Alarm ved strømafbrydelse: I modtager besked, hvis strømmen afbrydes. MoreMemo har indbygget batteri og kan fungere uden strøm i ca 6-7 timer. Herefter slukker den. Med tryghedspakken forhindrer I at MoreMemo slukker p.g.a. at strømme afbrydes eller stikket eventuelt trækkes ud.
  2. “Ring til mig” funktion: MoreMemo er designet så det er de pårørende, der ringer til MoreMemo. Med “Ring til mig” kan brugeren af MoreMemo v.hj.a. af blot et enkelt tryg på MoreMemo skærmen, bede pårørende eller kommunen om at blive ringet op. På den måde kan et menneske, der har svært ved en Smartphone, er utryg eller ensomt, bede de pårørende eller kommunen om at kontakte ham/hende, ved blot et enkelt tryk på skærmen.

Hver måned får I 450 videominutter (gennemsnitlig 15 min. hver dag). Det er gratis at give alle andre adgang til jeres MoreMemo. Vi opretter dem og vi sørger for at instruere dem.

Ved årlig betaling får du 50% rabat og tryghedspakken til 1.095,- kr. gratis med.