Fordele.

Kommunen, plejecenter, hjemmeplejen og pårørende kan tilsammen hjælpe brugeren og holde hinanden informeret. De beskeder og fotos plejecenteret opretter; dagens menu, arrangementer, o.s.v. kan ses af de pårørende. Og pårørende kan ligeledes oprette beskeder om besøg, om lægetid, billeder med tekst og livshistorier o.s.v.

Videokald.

Som plejecenter kan I også benytte videokald. Måske en beboer bor i egen bolig eller måske beboeren er i isolation. Et tryk på en enkelt knap og I kan se og høre hinanden. Røret bliver automatisk løftet, såfremt modtager ikke selv kan. Det kræver ingen IT kundskaber eller opsætning – kun 1 knap.

Sikkerhed.

MoreMemo-Løsningen indeholder ingen personfølsomme oplysninger, der er taget hånd om alle samtykkeerklæringer, alle linjer er krypteret og hele MoreMemo-Løsningen er et lukket system, hvor kun folk, der er kendt af systemet, har adgang.

Adgang til MoreMemo.

Som kommunal instans har I en administrator (superbruger). Administratoren har fået adgang, via en elektronisk fuldmagt fra borgeren. Pårørende kan kun få adgang til deres egen MoreMemo-Løsning, mens administratoren har adgang til flere MoreMemo-Løsninger.

Beskeder.

Som plejecenter kan I oprette beskeder på én eller flere MoreMemo-Løsninger på samme tid. For eksempel kan en besked om dagens menu gives til alle beboere, mens en besked om gymnastik på tirsdagsholdet kan begrænses til den bestemte gruppe, der netop træner denne dag.

Devices.

Som plejecenter kan I tilgå MoreMemo-løsningen fra enhver browser (Chrome, Safari…) og ethvert OS (IOS, Android, Windows…). Både fra computer og smartphone.

Software.

MoreMemo-Løsningen er skabt til mennesker, for hvem IT er vanskeligt eller måske helt umuligt. Men MoreMemo er også skabt til alle dem, der hjælper (personale og pårørende). Tid er en knap ressource, derfor er alt meget simpelt og ligetil. Ingen opdateringer, ingen abonnementer, ingen kurser. Kun tænd og anvend.

Fotos og billeder.

Som kommunal instans kan I uploade fotos. I kan uploade fotos til én eller flere MoreMemo-Løsninger på samme tid. Fotos fra fællesarrangementer kan for eksempel uploades til alle MoreMemo-Løsninger, mens  fotos af personalet, for en bestemt enhed på plejecentret kun uploades til denne enheds beboere.

Krav til MoreMemo.

MoreMemo-Kalenderen kræver strøm. Designet er lavet så ledningen ikke kan fjernes og MoreMemo-Løsningen ikke kan afbrydes. Der er fjernbetjent nattebelysning, der sikrer en god søvn.