Fordele.

Kommunen, plejecenter, hjemmeplejen og pårørende kan tilsammen hjælpe brugeren og holde hinanden informeret. De beskeder og fotos kommunen opretter; dagens menu, arrangementer, o.s.v. kan ses af de pårørende. Og pårørende kan ligeledes oprette beskeder om besøg, om lægetid, billeder med tekst og livshistorie o.s.v.

Skærmopkald.

Som kommune kan I benytte skærmopkald. Der er mange timer sparet i kørsel og den socialpædagogiske udfordring har fået en helt ny løsning. Et tryk på en enkelt knap og I kan se og høre hinanden. Røret bliver automatisk løftet, såfremt modtager ikke selv kan. Det kræver ingen IT kundskaber eller opsætning.

Sikkerhed.

MoreMemo-Løsningen indeholder ingen personfølsomme oplysninger, der er taget hånd om alle samtykkeerklæringer. Skærmopkald er krypteret og hele MoreMemo-Løsningen er et lukket system.

Adgang til MoreMemo.

Som kommunal instans har I en administrator (superbruger). Administratoren kan give adgang til både andre ansatte f.eks. hjemmeplejen eller pårørende. Adgange kan opdeles i teams/grupper. Adgange kan nemt både tildeles og fjernes igen.

Beskeder.

Som kommune kan I oprette beskeder på én eller flere MoreMemo-Løsninger på samme tid. For eksempel forsinkelse i hjemmeplejen eller besked om ny hjemmeplejer – et nyt ansigt. En fælles besked fra aktivitetscentret – mulighederne er mange.

Devices.

MoreMemo-tabletten virker fra enhver browser (Chrome, Safari…) og ethvert OS (IOS, Android, Windows…). Både fra computer og smartphone. Kommunen og pårørende kan bruge ethvert device til at få adgang (BYOD)

Software.

MoreMemo-Løsningen er skabt til mennesker, for hvem IT er vanskeligt eller måske helt umuligt. Men MoreMemo er også skabt til alle dem, der hjælper (personale og pårørende). Designet og brugervenligheden er det mest enkle der findes. Videoinstruktioner, hvis man har brug for hjælp. Ingen opdateringer, ingen kurser. Kun tænd og anvend.

Fotos og billeder.

Som kommunal instans kan I uploade fotos. I kan uploade fotos til én eller flere MoreMemo-Løsninger på samme tid. Fotos af den hjemmeplejer, der kommer idag. Et fællesarragement, erindringsdans eller plejehjemmets menu. Og alle foto kan forsynes med tekst – så ved man hvor, hvem og hvad der er tale om.

Strøm til MoreMemo.

MoreMemo-tabletten tilsluttes strøm. MoreMemo er designet så ledningen ikke kan fjernes og MoreMemo-Løsningen ikke kan afbrydes. Slukkes der for strømmen bliver der sendt en strømalarm til kommunen og/eller pårørende.