Fordele.

Alle kan lave et videokald, oprette en aftale, uploade et herligt billede eller sende en sød besked. I opnår nærvær og mere omsorg med den 100% fjernbetjente demenskalender – altid tilstede.

Videokald.

Foretag et videokald. Et tryk på en enkelt knap og I kan se og høre hinanden. Røret bliver automatisk løftet, såfremt modtager ikke selv kan. Det kræver ingen IT kundskaber eller opsætning – kun 1 knap.

Hardware.

Et demens hjælpemiddel der er baseret på verdens bedste kvalitetstablet; Lenovo. Alle MoreMemo-Løsninger virker med både en WiFi-løsning Simkort (bredbånd)

Alle har Adgang til MoreMemo.

Der er det eneste demens hjælpemiddel hvor alle; pårørende, plejecentre, kommuner o.lign. har adgang på samme tid. Så alle kan arbejde samme og støtte op om brugerens hverdag og behov.

Beskeder.

Alle med adgang kan oprette aftaler og beskeder. Eneste demens hjælpemiddel, der kan fjernbetjenes af alle fra ethvert device (computer, smartphone, o.s.v.).

Software.

MoreMemo er lavet til mennesker, uden IT kundskaber. Et demens hjælpemiddel, hvor alt er sat op på forhånd. Nye opdateringer installeres automatisk og I skal ikke downloade noget.

Krav til MoreMemo.

MoreMemo-Kalenderen kræver kun strøm og WiFi eller bredbånd. Designet er lavet så ledningen ikke kan fjernes og MoreMemo-Løsningen ikke kan afbrydes.

Plejecenter

Såfremt den person, der har MoreMemo-Pad’en, er beboer på et plejecenter, er der gratis adgang til Morememo-Løsning. Kontakt os for mere information. Klik her.

Fotos og billeder.

Det er nemt og enkelt at uploade fotos. Du kan gøre det fra din computer eller fra din smartphone. Få sekunder efter vises fotos med beskrivelse på MoreMemo-Løsningen.

Devices.

Du kan tilgå MoreMemo-løsningen fra enhver browser (Chrome, Safari…) og ethvert OS (IOS, Android, Windows…). Både fra computer og smartphone.