Fordele.

Alle kan lave videoopkald, uploade et dejligt billede, sende en sød besked eller hjælpe med dagens kalender. Mere tryghed og omsorg med den 100% fjernbetjente MoreMemo – I er altid tilstede.

Videokald.

Lav et videoopkald, uden teknik. Et tryk – og I kan se og høre hinanden. Røret bliver automatisk løftet, såfremt modtager ikke selv kan. Det kræver ingen IT kundskaber eller opsætning.

Hardware.

MoreMemo er baseret på en af verdens bedste kvalitetstablet fra Lenovo. Alle MoreMemo-tablets virker med både WiFi og SIMKort (bredbånd). Og den dag MoreMemo ikke skal bruges mere, kan du bruge den som en normal tablet bagefter.

Strøm til MoreMemo.

MoreMemo-tabletten tillsluttes  strøm. Ledningen er fastlåst og kan ikke fjernes. Slukkes der for strømmen, udløser det en ALARM til de pårørende.

Alle har Adgang til MoreMemo.

Der er det eneste hjælpemiddel hvor alle; pårørende, plejecentre, kommuner o.lign. har adgang på samme tid. Så alle kan arbejde samme og støtte op om hverdagen og gøre den mere tryg.

Beskeder.

Alle med adgang til MoreMemo kan oprette aftaler og beskeder. MoreMemo er den fjernbetjente løsning. Kan fjernbetjenes af alle og fra ethvert device (computer, tabelet, Smartphone, o.s.v.).

Software.

MoreMemo er lavet til mennesker, uden IT kundskaber. Et fantastisk hjælpemiddel til alle ældre. Alt er sat op på forhånd. Nye opdateringer installeres automatisk og I skal ikke downloade noget. Nemt & enkelt.

Internet opkobling

Alle MoreMemo-modeller kan tilsluttes enten via WiFi eller via bredbånd – såkaldt DATA Simkort. DATA Simkort bestilles separat hos en teludbyder – (klik her)

Kommunerne

Der er adgang for alle kommuner. Både hjemmeplejen, aktivitetscenteret og plejehjemmet har adgang og stor gavn af af Morememo-tabletten.  Kontakt os for mere information. Klik her.

Fotos og billeder.

Det er nemt og enkelt at uploade fotos. Du kan gøre det fra din computer eller fra din smartphone. Få sekunder efter vises dit foto med en beskrivende tekst. Så ved alle hvem, der er på billedet..

Adgang og devices

Du kan tilgå MoreMemo-tabletten fra enhvert andet device; Iphone, tablet, Smartphone, Computer. Fra bilen, udlandet eller fra arbejde, så nu er du altid tilstede når det kræves – slut med dårlig samvittighed.