fbpx

Fordele.

Alle kan lave et videokald, oprette en aftale, uploade et dejligt billede eller sende en sød besked. Mindre dårlig samvittighed og mindre utryghed. Alle opnår nærvær og mere omsorg.

Videokald.

Foretag et videokald. Et tryk på en enkelt knap og I kan se og høre hinanden. Røret bliver automatisk løftet, såfremt modtager ikke selv kan. Det kræver ingen IT kundskaber eller opsætning – kun 1 knap.

Hardware.

MoreMemo-Løsningen er baseret på en af verdens bedste kvalitets-tablets; Lenovo. MoreMemo findes i to varianter; en WiFi-løsning og en Simkort-løsning.

Adgang til MoreMemo.

Alle kan få adgang til MoreMemo. Der er gratis integration til alle plejecentre, kommuner o.lign. Så pårørende og kommunen kan arbejde samme og støtte op om brugerens hverdag og behov.

Beskeder.

Alle med adgang kan oprette aftaler og beskeder på MoreMemo-kalenderen. Det kan gøres fra ethvert device (computer, smartphone, o.s.v.).

Software.

MoreMemo er lavet til mennesker, uden IT kundskaber. En unik løsning, hvor alt er sat op på forhånd. Nye opdateringer installeres automatisk.

Krav til MoreMemo.

MoreMemo-Kalenderen kræver kun strøm. Designet er lavet så ledningen ikke kan fjernes og MoreMemo-Løsningen ikke kan afbrydes.

Plejecenter

Såfremt den person, der har MoreMemo-Pad’en, er beboer på et plejecenter, er der gratis adgang til Morememo-Løsning. Kontakt os for mere information. Klik her.

Fotos og billeder.

Det er nemt og enkelt at uploade fotos. Du kan gøre det fra din computer eller fra din smartphone. Få sekunder efter vises fotos med beskrivelse på MoreMemo-Løsningen.

Devices.

Du kan tilgå MoreMemo-løsningen fra enhver browser (Chrome, Safari…) og ethvert OS (IOS, Android, Windows…). Både fra computer og smartphone.